Свети Валентин

Свети Валентин е католически празник, който въпреки произхода си празнуваме с нескрита охота и тук в България. Празникът се чества на 14 Февруари, чрез размяна на романтични подаръци, символи на любовта и нежности между двойките.

На този ден още преди 7 века започва традицията да се разменят любовни послания под формата на т. нар. Валентинки. Модерните символи на любовта са сърцето и образа на крилатия Купидон /или Амур – означаващо любов/, за когото се счита, че е разпалвал ероса между хората. След замяната на ръчно написаните картички от тези с масово производство, единствения празник, който бие Свети Валентин по брой на изпратени картички е Коледа.

За тези от Вас, които са пропуснали Коледните и Новогодишните празници, какъв по-добър начин да се реванширате на половинката Ви, от романтичен подарък за Свети Валентин. Нищо не спира и останалите влюбени двойки, които искат да затвърдят любовта си, да дадат нещо символично, в знак на близост, на любимия/ата.
Предназначението на подаръците е да покажат привързаността към даден човек, да предизвикват щастие и радост. Няма по-подходящ празник от Свети Валентин за показване на личното отношение към другия, което е най-важно.

Независимо от това дали за първа година празнувате Свети Валентин или сте дългогодишна двойка, то е необходимо да се вложи голямо старание в избора на подарък. Подаръкът за Свети Валентин трябва да бъде специално подбран за половинката Ви. Общоприето е да се подари вино или шоколад под различни форми, най-често – сърце, но щом сте попаднали на нашия сайт, вероятно търсите нещо по-остроумно и уникално.

Бижутата в магазина ни са точно това, което търсите.
Разгледайте специалните предложения на онлайн магазин Емна Бижута – медальони за вашата половинка и Вас. Ние Ви предлагаме бижута, които ще радват Вашата половинка всеки ден! Доставяме до цяла България, но планувайте поръчката поне ден-два в аванс, за да може пратката да достигне до Вас навреме.

Промоции