Как да пазарувам?

Как да пазарувам?

 
1. За да се възползвате от допълнителната отстъпка под формата на Бонус точки е нужно да сте регистриран потребител. Ето как можете да се регистрирате:
 
1.1. Кликнете върху "създайте профил"
 
Създайте профил в магазин за бижута - Емна Бижута

1.2. Попълнете личните си данни и Вашият адрес и кликнете върху бутона "Продължете"

 
Попълване на лични данни за профила в магазин за бижута - Емна Бижута

1.3. При попълване на всички задължителни полета (отбелязани с "*") ще Ви излезе съобщение - "Вашият профил бе създаден успешно!"
Кликнете върху бутона "Продължете". Вече се намирате във Вашият профил - ако желаете да промените Вашите данни (адрес, име, парола), можете да го направите тук. За да се върнете към началната страница и да разгледате продуктите кликнете върху логото горе в ляво или изберете някоя от категориите в главното хоризонтално меню.

Разглеждане на продуктите в магазин за бижута - Емна Бижута
 
2. Сега като регистриран потребител можете да трупате Бонус точки с всяка покупка. Бижутата са подредени по категории, които може да разгледате от главното хоризонтално меню и в раздела "Категории" - разположен в лявата колона под главното меню.

Категории на магазин за бижута - Емна Бижута

Разгледайте и нашите Промоции.

 
Разгледайте промоциите на магазин за бижута - Емна Бижута

2.1. Като харесате даден продукт и желаете да научите повече за него кликнете върху снимката му или върху името му. Тук можете да научите размерите на продукта, теглото му и други характеристики. 


Избор на продукт от магазин за бижута - Емна бижута
 
2.2. За да закупите продукта кликнете върху бутона "Добави в кошница" - ще получите съобщение "Успех". След това можете да продължите с пазаруването или да разгледате Вашата кошница, като кликнете върху "кошница"

Добавяна в кошницата - магазин за бижута Емна Бижута
 
2.3. При разглеждането на кошницата можете да промените количеството, да премахнете продукт, да използвате код за отстъпка или ваучер или ако сте наш клиент и имате Бонус точки да използвате част от тях или всички Бонус точки, като по този начин ще платите по малко от обявената в магазина цена.

Преглеждане на кошницата в онлайн магазин за бижута - Емна Бижута

 
- Промяната на количеството става, като въведете желания брой продукти и кликнете върху бутона "Обнови", намиращ се долу в ляво.
- Ако желаете да премахнете продукт от кошницата кликнете върху неговата отметка в колоната "Премахни", след което кликнете върху бутона "Обнови"
- За да използвате Бонус точки - кликнете върху "Използвай бонус точки" и в полето "Точки за ползване" въведето броя на точките които желаете да използвате, след което кликнете върху десния бутон "Използвай точки". Сумата за плащане ще се намали пропорционално на броя използвани точки.
 
3. Когато сте готови да поръчате кликнете върху бутона "Плащане", ако в момента преглеждате кошницата или кликнете върху "Плащане" горе вдясно.

Плащане в магазин за бижута - Емна Бижута

 
3.1. В заредената страница "Плащане" има няколко стъпки, които трябва да преминете за да направите поръчката. Ако сте регистриран потребител ще прескочите Стъпка 1 и ще отидете директно на Стъпка 2 - тук можете да промените адреса на който ще се извърши плащането или да изберете съществуващ адрес.

Стъпка 2

 
3.2. В Стъпка 3 изберете адреса на доставка или въведете нов.
 
Стъпка 3

3.3. В Стъпка 4 изберете начина на доставка - до офис на Еконт или до Вашата врата. Забележка: ако сумата на поръчаните от Вас продукти надвишава 70лв. ще може да изберете и безплатна доставка.

 
Стъпка 4

3.4. В Стъпка 5 избирате метод на плащане - към момента единственият наличен метод е "Наложен платеж"

 
Стъпка 5

3.5. В Стъпка 6 прегледайте всичко - сумата на продуктите, сумата за доставка и сумата за плащане - за потърждение на поръчката кликнете върху бутона "Потвърди поръчката".

Забележка: Преди да натиснете бутона "Потвърди поръчката" можете да променяте данните на всяка Стъпка като кликнете върху надписа "промени", намиращ се вдясно на всяка премината стъпка.
 
Потвърждение на поръчката

3.6. Ще се появи съобщение "Вашата поръчка беше приета!" - можете да разгледате Вашите поръчки като отидете в "моят профил".
 
Успешна направена поръчка

Желаем Ви приятно пазаруване в онлайн магазин за бижута - Емна Бижута!
Промоции